polish2 


lame kot x tangkap gambar..

abis smua da xbest..huhu..

ini kira sesi warming up 400d aku ni ha..setahun da umur dia..haha..50mm buat hal pulak..tapi rasanya ok je..

ok ni gambar2 masa nak beli makanan petang tadi hanya bermodalkan 50mm

ini nama dia…emm..ape ntah tapi besepah kat tepi jalan dari pokok2

kecing-kecing

haa..macam tilt shift kn..ceh..

lagi satu

love2 untuk ………… haaaaaaaa

ok da tau nama dia biji saga

(thanks mora)

ini fahmi..comel kan..!?


ini tepi jalan…cantik kan..

mesti ramai yang x perasan merdeka ari selasa ni kan..cuti kan! tapi aku ade test…aku pasrah..tapi aimin kata xde..aku positif.. >=)

ini imran..jejaka tampan eureka..boleh add dia di facebook..yeah!

ini noor afandi..jejaka paling besar di eureka..emm..baru2 ni beliau mengeluarkan statement bahawa beliau adalah jejaka paling macho di dalam batch 4th year..

Ohhhh tidakkk!

ini thabit si castelo..dia persan hansem bila da botak..tapi aku rasa memang lagi hensem..hehe

gi bazar gi bazar beli karipap beli karipap

ini zul adlan..dia budak master..hehe..zully zully makaroni

medeka lagi!

fahmi jalan mengundur..

sekian..

nak tangkap2 lagi…60D nak keluar pun aku x perasan!!! haish..xpe2..400D masih dihati..

Advertisements