Updates from October, 2009 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 10:55 am on October 31, 2009 Permalink | Reply  

    akak solin kawin & tilt effect 


    td aku gi umah solin akak dia kawin tapi x bawak camera..so pro..tapi xpe dapat makan puas ati

    malam sebelumnye ak usha tilt  effect,pastu aku try la wat sket2..macam kureng menjadi tp pasni kalau nak shoot nak amek satu view yang leh wat effect ni..nantikan

    Advertisements
     
    • bak 3:41 pm on November 12, 2009 Permalink | Reply

      cubaan bagus,
      boleh bagi tight lagi sket
      🙂

      owh and kalau koe nak letak gambar besar,
      then boleh linkkan dari flickr..
      kalau koe tak tau coding,
      boleh google..
      senang je
      🙂

      • hafifikahar 6:33 am on November 25, 2009 Permalink | Reply

        owh..kira gambar same la kan..kalo dari facebook pn leh gak la ea..

  • hafifikahar 3:18 am on October 21, 2009 Permalink | Reply  

    KERjasamA 


    kerjasama penting dalam melaksanakan  kerja bersama-sama rakan..lagi-lagi buat assignment…lain orang lain ragamnya..tapi takkan nak giveup kn..so kena belajar terima kenyataan.. tapi kenyataan pun biar la yang positif..tapi takkan aku sorang je kena terima kenyataan..orang lain x boleh pikir ke..atau malas nak pikir..atau..(negetif2)

    aku tau semua orang sibuk ngan assesment tp kalau kita susun betul2 apa nak buat kan..xde hal punya..semua kerja mesti leh siap..

    ak upload gamba sket kat facebook..xde mood nak upload kat sini wat masa nih..

    SATU MALAYSIA KONON…..huh!

     
  • hafifikahar 1:39 pm on October 17, 2009 Permalink | Reply  

    Shahrir & Linda 


    rumah linda

    rumah linda

    sanding9 copy

    sanding8 copy

    ni my first time follow bak tangkap gambar wedding dekat senai dan  JB

    sape bak? ha tu kite x tau..haha

    http://www.flickr.com/photos/bakrihafizhisham

     
  • hafifikahar 10:55 pm on October 16, 2009 Permalink | Reply  

    first capture 


    Ni antara gambar2 pertama yang ditangap lepas beli camera nih 400d second je sbb x cukup modal n tuk suka-suka..

    biarpun mahal asalkan dari hasil usaha sendiri lantak orang la nak kata apa bukan keluar duit depa pon..

    emo tetiba..haha

     
  • hafifikahar 9:34 pm on October 16, 2009 Permalink | Reply  

    internationalnight 


    Malam 16/10/09 di DSI UTM skudai

    tempat berhimpunnya budak budak international..

    event yang amat bagus tapi perlu banyak lagi perlu diperbaiki dan boleh dibuat dengan baik..

    next year patut lagi mantap..ni macam ramai local student x tau pasal event nih

     
    • ekynyon 3:53 pm on October 17, 2009 Permalink | Reply

      well mmg btl program ni perlukn byk pembaikian masa hadapan…..hopefully the next organizer could do much better than our community…

      tp ade byk yg dpt ak blaja sepnjg bt program ni…
      thanx fifi 4 da support!!!!

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel