Updates from March, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 4:14 pm on March 29, 2010 Permalink | Reply  

    cerap cerap cerapan!! 


    keluarga ukhuah arckitek…
    best best best best..itu je boleh aku cakap..
    walaupun 1st year x join walaupun seorang..ttapi xpe la nnt korang buat program baru tau camane susah nak kumpul semua orang & bagi komitmen..

    Advertisements
     
  • hafifikahar 10:00 am on March 26, 2010 Permalink | Reply  

    DIANA&friends@UTM 


    congrat diucapkan kepada kak diana!!!

    semoga lebih sukses dimasa akan datang kΒ  =)

    here i post some pic tuk akak tengok dulu sekarang sibuk sikit final project..

    papehal contact ok.. ;=)

    ok mari balik bilik mandi..ko dah busuk..

     
    • Diana 2:34 am on March 27, 2010 Permalink | Reply

      thx fifi..nice pics..x sbnrnya nk dpt gmbr πŸ˜‰

  • hafifikahar 1:50 pm on March 18, 2010 Permalink | Reply  

    sepetang@G22 


    lama x panaskan kamera..ingat nak gna 50mm je tp tetinggal kat studio..

    anyway..ni muka2 budak final year student kos pendidikan awam..babai semua..

    wan,mail,mimi ngan fahmi..bai~ tinggal aku sorg je

    ada gambar pokok aku ngan si black skali..

     
  • edahjue 5:10 am on March 14, 2010 Permalink | Reply  


    fifi…masukkan gambar sutra lam ni plk…

     
  • hafifikahar 4:21 am on March 14, 2010 Permalink | Reply  


    2042 org da lalu lalang..wooooo..aku nak wat bisnes internet la camni~~

     
  • hafifikahar 4:14 am on March 12, 2010 Permalink | Reply  

    people@seletar 


    lov the kids =D

    …macam rosyam kata…

    **terbaekk**

    *****

     
  • hafifikahar 10:14 am on March 11, 2010 Permalink | Reply  

    komitee@ seletar 


    hehe..njoy =D

    one of the best simple event ever~

     
  • hafifikahar 6:13 am on March 11, 2010 Permalink | Reply  

    panggil saya …. 


    terima kasih kepada semua abang-abang dan kakak-kakak yang menjayakan program yang tak dapat kelulusan dari dekan ini

     
  • hafifikahar 3:04 pm on March 10, 2010 Permalink | Reply  


    seletar photo coming up…maybe one of my fav set ^^,

     
  • hafifikahar 9:44 am on March 7, 2010 Permalink | Reply  

    1am @ McD 


    bukan senang jumpa rakan2 yang pernah bekerjasama dengan kita satu ketika dahulu. sekarang sudah tahun tiga tapi perangai masih sama sepertiΒ  tahun satu .ngeh ngeh..

    after dinner keluar cari makanan sambil sok sek tentang majlis SUTRA.

    bila edit gambar-gambar ni korang la antara rakan-rakan yang sama-sama jatuh & sama-sama naik. bagi yang dah habis tu. Congrat. bagi yang extend tu..boleh teman aku lagi.. bagi yang nak sambung master..kalau jumpa tegur la, aku ni pemalu orangnye..

    hehe..

    thanks to fahmi, yon, seaking & princess baru kolej kita cik risha..

    emm..tuk rakan-rakan yang x dapat hadir tu..huu..xpe la ea..len kali..

    Kita lahir dengan dua mata di depan wajah kita,

    kerana kita tidak boleh selalu melihat ke belakang.

    Tapi pandanglah semua itu ke depan, pandanglah masa depan kita.

    Semoga bertemu lagi dimana kita menjadi lagi baik dari hari ini

     
    • bak 10:48 am on March 7, 2010 Permalink | Reply

      aku tak dapat hadir!
      hahaha

    • shikin 11:45 am on March 7, 2010 Permalink | Reply

      hahahahhahaha. aku baru perasan. muka aku buruk. kaki aku buruk. fine fine tapi bersyukur lah dengan apa yang ada -_-” πŸ˜›

      ko tgk! roomate aku si risha aka tongkitong neh. banyak gilo gambar die dlm BB aku!!!! pp nanti aku amek gambar buruk aku yg len ekh.

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel