Updates from November, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 3:23 pm on November 2, 2010 Permalink | Reply  

    wahaha 


    Your animation

    wahaha..

    Your animation

    waaahaha..

    T_T

    gelak sorang2

    Your animation

     
  • hafifikahar 5:51 pm on October 31, 2010 Permalink | Reply  

    Kesilapan 


    salam..lame dah tak update blog, bukan sebab tak nak update sebab malas atau apa, tetapi sibuk sangat-sangat. semester ni banyak betul masalah datang bermula dengan ketiadaan aircond di studio sehingga komputer yang sering rosak. habis wang yang ku kumpul untuk masa depan di salurkan untuk baiki komputer ini.. mahu rm500 juga habis..harap-harap sem hadapan ok la xde masalah sama jadi..camane nak kumpul duit ni..huhu..

    apa kaitan title ni dengan entry kali ni..? disebalik kesibukan sem ni baru sedar yang diri ni telah melukai hati seseorang yang selama ini tidak disedari..

    sangat terkejut sebenarnya..

    http://bicarakapar2.files.wordpress.com/2008/09/baby-maaf.jpg

    harap lepas ni lebih berhati-hati..

    dah nak habis sem dah ni so gudluck tuk final exam semua.. 🙂

    salam

     
  • hafifikahar 4:17 pm on August 29, 2010 Permalink | Reply  

    polish2 


    lame kot x tangkap gambar..

    abis smua da xbest..huhu..

    ini kira sesi warming up 400d aku ni ha..setahun da umur dia..haha..50mm buat hal pulak..tapi rasanya ok je..

    ok ni gambar2 masa nak beli makanan petang tadi hanya bermodalkan 50mm

    ini nama dia…emm..ape ntah tapi besepah kat tepi jalan dari pokok2

    kecing-kecing

    haa..macam tilt shift kn..ceh..

    lagi satu

    love2 untuk ………… haaaaaaaa

    ok da tau nama dia biji saga

    (thanks mora)

    ini fahmi..comel kan..!?


    ini tepi jalan…cantik kan..

    mesti ramai yang x perasan merdeka ari selasa ni kan..cuti kan! tapi aku ade test…aku pasrah..tapi aimin kata xde..aku positif.. >=)

    ini imran..jejaka tampan eureka..boleh add dia di facebook..yeah!

    ini noor afandi..jejaka paling besar di eureka..emm..baru2 ni beliau mengeluarkan statement bahawa beliau adalah jejaka paling macho di dalam batch 4th year..

    Ohhhh tidakkk!

    ini thabit si castelo..dia persan hansem bila da botak..tapi aku rasa memang lagi hensem..hehe

    gi bazar gi bazar beli karipap beli karipap

    ini zul adlan..dia budak master..hehe..zully zully makaroni

    medeka lagi!

    fahmi jalan mengundur..

    sekian..

    nak tangkap2 lagi…60D nak keluar pun aku x perasan!!! haish..xpe2..400D masih dihati..

     
    • bak 4:44 pm on September 2, 2010 Permalink | Reply

      jalan mengundur tu,tak buleh blahh!
      hahahhaa

  • hafifikahar 5:33 am on June 26, 2010 Permalink | Reply  

    new blog 


    new blog more big and more serious!

    http://hafifikahar.blogspot.com

     
  • hafifikahar 2:12 pm on June 10, 2010 Permalink | Reply  

    cuci kamera 


    baru lepas bersihkan camera dari segala habuk dan tahi-tahi hidung yang melekat.

    dah bersihkan tangkap gambar sket..

    tangkap gambar kat cermin, camera+flash+baterygrip= berat betul

    try dapat capture moment x..boleh la 1/200 ok da rasanya

    guna jari tengah tekan shutter sebab camera berat..

     
    • bak 2:16 pm on June 10, 2010 Permalink | Reply

      hahhaa.
      jari tengah tu tak tahan.tu style pergh!
      hahaha
      ape kene mengene berat tak beray?
      hehe
      skang baru koe tau, ku bawah 40d ngan batt grip,flash+2 bijik battery seharian,3 hari bertutut2 cemane
      😛

  • hafifikahar 2:07 pm on June 10, 2010 Permalink | Reply  

    jonet kawin 


    akhirnya kawan aku dari kecil sampai besar ni dah kawin..tahniah tahniah tahniah tuk firdaus..mudah-mudahan berkekalan hingga ke akhir hayat. =)

    ewah-ewah..hehe

    tok imam

    senyuman seorang isteri kepada suaminya..cewah..

     
  • hafifikahar 3:16 pm on April 28, 2010 Permalink | Reply  


     
  • hafifikahar 7:35 am on March 6, 2010 Permalink | Reply  

    bazarevo@FAB 


     
  • hafifikahar 8:33 am on January 10, 2010 Permalink | Reply  

    wallet hilang.. 


    mg9118.jpgmg9126.jpgmg9128.jpg

    hari beganti hari tahun beganti tahun…umur pun makn meningkat..aku ni makin lame makin rabun..mula2 rabun bila ngadap pc je

    dah tu makin pelupa lak…domet hilang…sangat sedeh..bukan ape..sebab semua ada kat dalam tu..ic..lesen..kad matrik..kad atm..segala macam kad..!!!nak wat baru xde la masa sgt..nak pinjam kereta lagi..nak guna duit lg…

    sabar je la..

    lesen lak pasni

    warrggghh!!!

    =(

    yang tu blackberry sikin saje try2 sebab penah mengidam dlu..huhu

     
    • u know who i am :) 2:38 am on January 14, 2010 Permalink | Reply

      wah wahhhhhh eiffel tower aku! hehehe. lawa kan lawa kan 😛
      wah wahhhhhh BB aku! hahaha. ok aku cam kesian kat ko sebab ilang wallet. sabar la yerk. allah bersama sama orang yang sabar. kau redha k. ade hikmah. ade hikmah. 🙂

  • hafifikahar 7:33 am on January 2, 2010 Permalink | Reply  

    untuk mai 




    untuk mai, originally uploaded by hafifikahar.

    ni nak bagi mai hari tu tapi tetinggal kat rumah pulak..nnt2 keluar lg bagi ea

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel