Updates from January, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 5:24 pm on January 31, 2010 Permalink | Reply  


    slamat ari jadi tuk kawan aku ONG……………..!!!!
    hahaha..
    lu da tua la kawan

    Advertisements
     
  • hafifikahar 5:18 pm on January 31, 2010 Permalink | Reply  


    sape tau camne nak lebarkan sket blog nih..gambo da x muat da..
    ish2

     
  • hafifikahar 8:03 pm on January 30, 2010 Permalink | Reply  

    studio aku bukan hostel aku.. 


    ha…hari ni nak cite ape yang ada kat studio sebenarnye dan masalah yang aku hadapi sekarang ni..ish ish…

    emmm…

    ni tempat duduk aku..aku duk satu cube ngan imran..imran ni selalu xde kat tempat dia..dia pegi mane ntah..ke aku yang selalu x datang studio!? wahahahaha..

    kalau korang nampak ada printer A3 sebelah tempat aku tu… printer ni la banyak bejasa dia dah banyak tolong aku..mekasih canny..by the way printer ni brand CANON dan bagi aku barang brand canon ni kuat- kuat macam aku..fuhh~

    tengok mamat yang duk tempat aku ni khusyuk wat keje tapi bukan nye wat sangat pun..sekarang dia ada keje tapi sibuk mengupdate blog dia..dia ni suka makan tapi so far aku dengar dia da x makan nasik 2 minggu..perhh memang kental la..haha..tapi mulut dia asik ngunyah jajan yang Lo jual kat Studio Urban..gambar ni di tangkap pun dia x perasan lagi..ish2

    cakk~!!

    ha..dia da perasan..hahaha..ape da aku nih.. =_=’

    besow giler monitor..so far aku tau xde sape kat studio ada monitor gedabak camnih 24 inci..paling tinggi pun diorg pakai 23 inci..mane x pakai rabun..nak ngadap pc je kena pakai spek..haaa….padan muka..

    dekat monitor ni dia ngah wat keje..

    masterplan submit senin ni 1/2/2010..gudluck labro..ko da la suke makan keje x jalan2 ceit..
    korang tengok la plastik coki-coki sebelah kiri tu ha..3 bungkus da…!!!

    ha ni pulak surat praktikal yang baru dapat dari salah satu firm and so far 3 firm yang da reply tp still nak cari yang dekat ngan umah gak..xnak la jauh2 penat nanti tapi tengok la camne..

    ni anset yang akak aku bagi tapiiiiiiiiiiiiiiii aku banyak besabar ngan anset ni…

    banayak button yang da rosak and aku nak tukar pulak duit xde la banyak sangat..huu..sedeynye.. =(

    cakap pasal duit pulak ni adalah dompet baru aku sekarang..setelah dompet lama ilang..tapi ni sementara je kot..nnt mega sale cari baru balik..

    yang ada dalam dompet ni IC baru, Kad atm baru..lesen x buat lagi nnt2 la sbb x berapa penting..lagipun still ‘P’ so malas nak bawak keta..aku lg suka jadi penumpang sebab nak tengok keindahan alam..cewah..

    hehe..now some of my fren in studio..no nama dia ong..ong ni macam watak bo dalam chin chan tu..suara n hingus same je..hehe..ong ong..dia ni degil sangat dan susah nak bekejesama ngan dia tapi so far aku x penah satu grup ngan dia..wohoo~

    si anuar zain ni tido je kejenye..kat cube aku pulak tu..datang2 terus landing  ceit..

    ha lastly ni la aku begambar ngan ong hehehe…sayang ong♥♥♥

     
  • hafifikahar 3:00 pm on January 23, 2010 Permalink | Reply  

    jogging!!! 


    aku kan tadi da taip panjang-panjang kan pastu HILANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    malas taip..

    pendekkan cite td gi jog ngan mimi pastu ramai org jog..sangat best..so marilah joging beramai2 tuk sehatkan tubuh badan..!!! >=(

    dan lagi satu aku benci tengok pompuan bonceng moto ngan laki..!!!!

    bodo..

    sekarang aku nak gi meeting

    salam

     
    • shikin 8:18 pm on January 30, 2010 Permalink | Reply

      kenape time kte jogging ko tak bwak camera ko!!!!!! neh yg marah nehhhh heh. nest time bwak. ade gamabr aku byk nanti. bahahahha

      • orgmuda 7:09 am on October 31, 2010 Permalink | Reply

        ter xplore plak blog ni.. hehe terperasan plak model yg maen polo air tu..:) cantik².. cantik blog ni.. 🙂

  • hafifikahar 6:32 am on January 23, 2010 Permalink | Reply  


    sory tabit aku da potong jambang..rimas aku..

     
  • hafifikahar 5:43 am on January 23, 2010 Permalink | Reply  

    Kekaseh hati 


    name dia maimanah bt muhamad..

    dia tadi tanye saye ape gambar ni

    saye x bagitau dia…kata rahsia..

    =)

    tapi saya nak dia tau..

    sekering mane pun daun ni..tapi bentuknya tetap tidak akan berubah..

    ngeeeeeee

    untuk

    mai busuk..

    p/s: dia sayang saye…haha..tapi saye sayang dia 2x ganda♥

     
    • yanti 12:55 pm on January 23, 2010 Permalink | Reply

      wowww!!!! sweetnyeee~haha

    • ??? 3:15 pm on January 23, 2010 Permalink | Reply

      aku terkejut aje…haha…hope korg hepi together…

    • shikin 8:20 pm on January 30, 2010 Permalink | Reply

      fuhyo fuhyo. tuh die. dah keluar dah jiwang die. hahaha. btw hope ko happy always k. aku doakan ko happy ngn mai. fuh fuh fuh. aminnn 🙂

    • hafifikahar 4:28 am on January 31, 2010 Permalink | Reply

      happy happy..
      =D

  • hafifikahar 5:38 am on January 23, 2010 Permalink | Reply  


    warrgghh…tapi tekeluar sket

    adooi

    malas nak edit.
    biar la

     
  • hafifikahar 5:37 am on January 23, 2010 Permalink | Reply  


    eh..gambar2 ni lagi besar la dari previous pnye post!!!
    ngeeeeee v(^-^)v

     
  • hafifikahar 5:36 am on January 23, 2010 Permalink | Reply  

    SeLAtaR.. 


    selamat pagi semua dan assalamualaikum.

    saya pemberita anda hari ini ingin menyampaikan berita perkembangan terkini kampung bakar batu.

    setelah kami pergi semula ke kampung itu untuk melihat riaksi dan memberi sedikit harapan yang tidak mungkin terjadi kepada penduduk kampung itu..ada sesetengah penduduk yang tidak begitu suka tentang apa yang kami usulkan..

    dulu aku ade perfikir mase projek brief nape kita nak ikut somthing yang jadi tradisi kepada diorang kalau kita boleh provide something yang lagi better kn!!?

    ada org cakap sebab tradisi..kena la ikot…

    tapi kena fikir gak macam mana tradisi tu tejadi..

    ok contoh la..

    org selatar tu org laut

    bekerja sebagai nelayan

    tapi adakah mesti dia mesti duduk atas rakit?

    rumah rakit yang menyusahkan?

    nak wat enovation??

    ada tanah guna la tanah nape nak susah2 wat atas air..

    busuk la air tu

    kerajaan bagi umah tapi diorg x suka sebab panas..

    so diorg lepak kat luar rumah..

    bila da selalu lepak kat luar rumah kita fikir da mmg tradisi diorg duk luar umah sbb nak angin..panas katanya

    sebab dulu duk atas laut selalu dapat angin..

    apa yang kita fikir buat umah atas laut balik tuk diorg yang mana diorg sendiri pn x suka sebab high maintenance  n budak2 selalu terjun2 kat laut kotor tu…

    isu sekarang panas dan selesa.

    so kena la wat rumah yang selesa dan sejuk untuk diorang supaya diorg x lepak luar umah lagi sebab ada ruangtamu yang selesa dan sejuk kn kn kn..

    sibu2 nak korek2 watpe!!?

    adoi..pening den..ke the real world memang camni..

    kadang2 cakap pasal sustainable la (lestari) padahal..makin lama kita fikir makin jauh kita lari dari konsep..dari objektif tu..

    bagi aku la…

    ape yang penting untuk masyarakat ini ialah pendidikan.. =)

     
  • hafifikahar 5:50 pm on January 20, 2010 Permalink | Reply  


    aku nak wat resume tuk praktikal tapi x banyak l area umah aku..kat kl besepah la..malas tul..

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel