Updates from June, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 5:33 am on June 26, 2010 Permalink | Reply  

    new blog 


    new blog more big and more serious!

    http://hafifikahar.blogspot.com

    Advertisements
     
  • hafifikahar 11:58 am on June 20, 2010 Permalink | Reply  

    UTM got talent 


    senyuman sinis amir reza seakan memerli keupayaan zaki zain yang sedang memilih lagu senario

    mengunggu giliran untuk menyanyi. dipahamkan bahawa amir mempunyai suara buluh perindu disamping mempunyai beberapa bidang tanah yang sedang diusahakan di farm ville manakala zaki zain adalah pendatang baru yang baru mengetahui tentang bakat semulajadinya itu.

    zaki zain tidak terjejas dengan nyanyian amir reza dan masih sempat sms ibunya untuk memberitahu bila dia akan pulang

    gabungan suara yang padu sehingga terangkat kedua-dua orang pendatang baru ini!!

    zaki zain memulakan gerakan bibirnya yang kering dengan lagu senarionya

    iklan kejap

    itu dia!!!

    sudah berdiri penyanyi ini dengan lagu berdiri seorang perindu!!

    zaki zain cuba nendapatkan feel lagu senarionya..

    keadaan menjadi semaki hangat!!!

    kedua-dua menghayati lagu dengan sebaiknya..pejam mata siap

    zaki zain hebat!

    amir reza menggunakan segala tenaganya sehingga terangkat badannya..fuhh!!

    amir reza sudah mengamok!! zaki zain masih kelihatan cool

    demam bola sepak piala dunia!! amir reza kelihatan seperti cuba menghalang bola dari masuk ke pintu gol

    zaki zain yang semakin mantap!!gaya gol keeper south korea yang memboloskan 4 gol semasa melawan argentina!!

    amir riza tak dapat menahan kekecewaan kalah dalam pertandingan ini

    zaki zain pemenangnya..ok boleh add dia kat facebook

     
  • hafifikahar 3:24 pm on June 13, 2010 Permalink | Reply  

    outing 


    orang sama kawan lain pula kali ni

    maimanah muhamad & natrah nordin

    terimakasih

     
  • hafifikahar 3:11 pm on June 13, 2010 Permalink | Reply  

    masjid besi lagi 


    this is architecture =)

     
  • hafifikahar 2:12 pm on June 10, 2010 Permalink | Reply  

    cuci kamera 


    baru lepas bersihkan camera dari segala habuk dan tahi-tahi hidung yang melekat.

    dah bersihkan tangkap gambar sket..

    tangkap gambar kat cermin, camera+flash+baterygrip= berat betul

    try dapat capture moment x..boleh la 1/200 ok da rasanya

    guna jari tengah tekan shutter sebab camera berat..

     
    • bak 2:16 pm on June 10, 2010 Permalink | Reply

      hahhaa.
      jari tengah tu tak tahan.tu style pergh!
      hahaha
      ape kene mengene berat tak beray?
      hehe
      skang baru koe tau, ku bawah 40d ngan batt grip,flash+2 bijik battery seharian,3 hari bertutut2 cemane
      😛

  • hafifikahar 2:07 pm on June 10, 2010 Permalink | Reply  

    jonet kawin 


    akhirnya kawan aku dari kecil sampai besar ni dah kawin..tahniah tahniah tahniah tuk firdaus..mudah-mudahan berkekalan hingga ke akhir hayat. =)

    ewah-ewah..hehe

    tok imam

    senyuman seorang isteri kepada suaminya..cewah..

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel