Updates from September, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 9:14 am on September 17, 2010 Permalink | Reply  

    jalan raya 


    bejalan je banyak, rayanya sikit

    Advertisements
     
  • hafifikahar 8:03 pm on September 11, 2010 Permalink | Reply  

    selamat hari raya.. 


    gambar banyak x best sbb salah setting..

    ish2 so upload sikit je =_=

    dah macam di medan peperangan…siaran astro terganggu siap

    konon nak buat bulan dan bintang….ish2 kalau rasa ini x jadi..tapi inilah yang terbaik dapat dibuat oleh diorang nih,

    haha

    belakang tu entiti bangla..ramai bangla dekat sini, indonesia pun ada juga..nepal..yang x tahan vietnam la bising nak mampos macam dia pulak yang sambut raya!

    ini mercun naga bagi sesiapa yang x tau..sebelah lilin tu botol coke..jangan minum coke bahaya..nnt reput tulang..ha..tulang tu nak pakai lama tu..buat bekas mercun roket xpe ye

    ini keluarga en KaharĀ  dan menantu…

    *tayang duit raya nampak..haha

    ini sepupu sepapat aku belah ibu.. ada lagi sebnarnya tapi diorang da balik pagi tadi so kitorg je la 2 family beraya =_=

    kucing ni tido je

    sepanjang berada di rumah atok, aku selesema teruk sebab dia ni ha!!!!!! bulu da la panjang! terbang2! da la sombong! buat muka x bersalah! blar r mimi!

    • tuan empunya blog alah pada kucing tetapi suka kacau kucing

    dah2 ni x payah kenalkan..

    ok abis

    sekian..

    selamat hari raya maaf zahir batin

    maafkan kalau ada salah silap ok

    pesanan: kalo nak shoot guna jpeg ni setting kena betul kalau x leceh nak repair kaler..adoi..shoot raw je la pasnih..

     
  • hafifikahar 12:35 pm on September 7, 2010 Permalink | Reply  

    ragam raya 


    sempena hari raya yang menjelang dan hari jadi aku,

    kami telah ke jalan masjid india untuk membeli belah sambil tangkap2 gambar..

    bangunan CIMB guna bracing structure..

    hujan pun x payah risau =D

    teruja dengan gelang2..murah2 pulak tu

    mai cakap dia beli 1 sepuluh tapi kat sini 3 sepuluh..huuuu

    lamenye pilih…

    ni la bazar tu..style an..an..

    ada mamat tu jual tudung dia pegi pakai tudung tu..nak snap gambar tapi takut dia marah pulak..hahaha

    ha beli kak panas lagi ni…

    mai cakap ” memang la panas sebab baru pukul 3, nanti pukul 7 da sejuk la”

    berbunga-bunga bunga tu..huhu

    belon pon ada jual..!! ha x tipu

    ingat komtar tadi..

    kalau ajak perempuan..mata mereka sangat liarĀ  =_=

    banyak abang ni beli belon…untuk anak2 kn ape salahnya..

    (padahal dia jual belon)

    selamat datang semua!!!

    bling2..

    patung satu

    patung dua

    eh eh..hihi..

    nak jugak..

    pakcik ni best..dia macam promote kedai dia..tapi kadang2 cara dia cakap macam bagi ceramah.. 2 in 1..good2

    bile da penat jalan cari tempat untuk berbuka pulak..

    bagus sogo ni..da la banyak sale..environment pun dia jaga jugak..

    gigil da kaki..rehat jap

    mai..

    ..manah

    ni je kami makan..ngan kek kecik

    dapnye2

    habis program diet..

    ni bukan double expose..ni namenye reflection..haa..

    semua orang menunggu untuk berbuka..

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..

    Alhamdulillah umur dah meningkat ke-22

    terima kasih kepada keluarga, saudara-mara dan kawan kawan yang menyelit seribu satu memori dalam diri ini..

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel