Recent Updates Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 3:23 pm on November 2, 2010 Permalink | Reply  

    wahaha 


    Your animation

    wahaha..

    Your animation

    waaahaha..

    T_T

    gelak sorang2

    Your animation

     
  • hafifikahar 5:51 pm on October 31, 2010 Permalink | Reply  

    Kesilapan 


    salam..lame dah tak update blog, bukan sebab tak nak update sebab malas atau apa, tetapi sibuk sangat-sangat. semester ni banyak betul masalah datang bermula dengan ketiadaan aircond di studio sehingga komputer yang sering rosak. habis wang yang ku kumpul untuk masa depan di salurkan untuk baiki komputer ini.. mahu rm500 juga habis..harap-harap sem hadapan ok la xde masalah sama jadi..camane nak kumpul duit ni..huhu..

    apa kaitan title ni dengan entry kali ni..? disebalik kesibukan sem ni baru sedar yang diri ni telah melukai hati seseorang yang selama ini tidak disedari..

    sangat terkejut sebenarnya..

    http://bicarakapar2.files.wordpress.com/2008/09/baby-maaf.jpg

    harap lepas ni lebih berhati-hati..

    dah nak habis sem dah ni so gudluck tuk final exam semua..:)

    salam

     
  • hafifikahar 9:14 am on September 17, 2010 Permalink | Reply  

    jalan raya 


    bejalan je banyak, rayanya sikit

     
  • hafifikahar 8:03 pm on September 11, 2010 Permalink | Reply  

    selamat hari raya.. 


    gambar banyak x best sbb salah setting..

    ish2 so upload sikit je =_=

    dah macam di medan peperangan…siaran astro terganggu siap

    konon nak buat bulan dan bintang….ish2 kalau rasa ini x jadi..tapi inilah yang terbaik dapat dibuat oleh diorang nih,

    haha

    belakang tu entiti bangla..ramai bangla dekat sini, indonesia pun ada juga..nepal..yang x tahan vietnam la bising nak mampos macam dia pulak yang sambut raya!

    ini mercun naga bagi sesiapa yang x tau..sebelah lilin tu botol coke..jangan minum coke bahaya..nnt reput tulang..ha..tulang tu nak pakai lama tu..buat bekas mercun roket xpe ye

    ini keluarga en Kahar  dan menantu…

    *tayang duit raya nampak..haha

    ini sepupu sepapat aku belah ibu.. ada lagi sebnarnya tapi diorang da balik pagi tadi so kitorg je la 2 family beraya =_=

    kucing ni tido je

    sepanjang berada di rumah atok, aku selesema teruk sebab dia ni ha!!!!!! bulu da la panjang! terbang2! da la sombong! buat muka x bersalah! blar r mimi!

    • tuan empunya blog alah pada kucing tetapi suka kacau kucing

    dah2 ni x payah kenalkan..

    ok abis

    sekian..

    selamat hari raya maaf zahir batin

    maafkan kalau ada salah silap ok

    pesanan: kalo nak shoot guna jpeg ni setting kena betul kalau x leceh nak repair kaler..adoi..shoot raw je la pasnih..

     
  • hafifikahar 12:35 pm on September 7, 2010 Permalink | Reply  

    ragam raya 


    sempena hari raya yang menjelang dan hari jadi aku,

    kami telah ke jalan masjid india untuk membeli belah sambil tangkap2 gambar..

    bangunan CIMB guna bracing structure..

    hujan pun x payah risau =D

    teruja dengan gelang2..murah2 pulak tu

    mai cakap dia beli 1 sepuluh tapi kat sini 3 sepuluh..huuuu

    lamenye pilih…

    ni la bazar tu..style an..an..

    ada mamat tu jual tudung dia pegi pakai tudung tu..nak snap gambar tapi takut dia marah pulak..hahaha

    ha beli kak panas lagi ni…

    mai cakap ” memang la panas sebab baru pukul 3, nanti pukul 7 da sejuk la”

    berbunga-bunga bunga tu..huhu

    belon pon ada jual..!! ha x tipu

    ingat komtar tadi..

    kalau ajak perempuan..mata mereka sangat liar  =_=

    banyak abang ni beli belon…untuk anak2 kn ape salahnya..

    (padahal dia jual belon)

    selamat datang semua!!!

    bling2..

    patung satu

    patung dua

    eh eh..hihi..

    nak jugak..

    pakcik ni best..dia macam promote kedai dia..tapi kadang2 cara dia cakap macam bagi ceramah.. 2 in 1..good2

    bile da penat jalan cari tempat untuk berbuka pulak..

    bagus sogo ni..da la banyak sale..environment pun dia jaga jugak..

    gigil da kaki..rehat jap

    mai..

    ..manah

    ni je kami makan..ngan kek kecik

    dapnye2

    habis program diet..

    ni bukan double expose..ni namenye reflection..haa..

    semua orang menunggu untuk berbuka..

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..

    Alhamdulillah umur dah meningkat ke-22

    terima kasih kepada keluarga, saudara-mara dan kawan kawan yang menyelit seribu satu memori dalam diri ini..

     
  • hafifikahar 4:17 pm on August 29, 2010 Permalink | Reply  

    polish2 


    lame kot x tangkap gambar..

    abis smua da xbest..huhu..

    ini kira sesi warming up 400d aku ni ha..setahun da umur dia..haha..50mm buat hal pulak..tapi rasanya ok je..

    ok ni gambar2 masa nak beli makanan petang tadi hanya bermodalkan 50mm

    ini nama dia…emm..ape ntah tapi besepah kat tepi jalan dari pokok2

    kecing-kecing

    haa..macam tilt shift kn..ceh..

    lagi satu

    love2 untuk ………… haaaaaaaa

    ok da tau nama dia biji saga

    (thanks mora)

    ini fahmi..comel kan..!?


    ini tepi jalan…cantik kan..

    mesti ramai yang x perasan merdeka ari selasa ni kan..cuti kan! tapi aku ade test…aku pasrah..tapi aimin kata xde..aku positif.. >=)

    ini imran..jejaka tampan eureka..boleh add dia di facebook..yeah!

    ini noor afandi..jejaka paling besar di eureka..emm..baru2 ni beliau mengeluarkan statement bahawa beliau adalah jejaka paling macho di dalam batch 4th year..

    Ohhhh tidakkk!

    ini thabit si castelo..dia persan hansem bila da botak..tapi aku rasa memang lagi hensem..hehe

    gi bazar gi bazar beli karipap beli karipap

    ini zul adlan..dia budak master..hehe..zully zully makaroni

    medeka lagi!

    fahmi jalan mengundur..

    sekian..

    nak tangkap2 lagi…60D nak keluar pun aku x perasan!!! haish..xpe2..400D masih dihati..

     
    • bak 4:44 pm on September 2, 2010 Permalink | Reply

      jalan mengundur tu,tak buleh blahh!
      hahahhaa

  • hafifikahar 3:55 pm on July 8, 2010 Permalink | Reply  

    cepat 


    cepatnye nak stat sem dah..ni la first time rasa masa cuti berlalu dengan cepat sekali..ni semua sebab praktikal!!

    (ceh salahkan praktikal pulak) hehe…

    tapi cuti kali ni best sebab blaja banyak benda baru dan berat baru..wahh..gile serius pasni kena diet kau2..

    sape ntah tangkap gambar last ni gi fokus kat tali beg watpa…ceit

     
  • hafifikahar 5:33 am on June 26, 2010 Permalink | Reply  

    new blog 


    new blog more big and more serious!

    http://hafifikahar.blogspot.com

     
  • hafifikahar 11:58 am on June 20, 2010 Permalink | Reply  

    UTM got talent 


    senyuman sinis amir reza seakan memerli keupayaan zaki zain yang sedang memilih lagu senario

    mengunggu giliran untuk menyanyi. dipahamkan bahawa amir mempunyai suara buluh perindu disamping mempunyai beberapa bidang tanah yang sedang diusahakan di farm ville manakala zaki zain adalah pendatang baru yang baru mengetahui tentang bakat semulajadinya itu.

    zaki zain tidak terjejas dengan nyanyian amir reza dan masih sempat sms ibunya untuk memberitahu bila dia akan pulang

    gabungan suara yang padu sehingga terangkat kedua-dua orang pendatang baru ini!!

    zaki zain memulakan gerakan bibirnya yang kering dengan lagu senarionya

    iklan kejap

    itu dia!!!

    sudah berdiri penyanyi ini dengan lagu berdiri seorang perindu!!

    zaki zain cuba nendapatkan feel lagu senarionya..

    keadaan menjadi semaki hangat!!!

    kedua-dua menghayati lagu dengan sebaiknya..pejam mata siap

    zaki zain hebat!

    amir reza menggunakan segala tenaganya sehingga terangkat badannya..fuhh!!

    amir reza sudah mengamok!! zaki zain masih kelihatan cool

    demam bola sepak piala dunia!! amir reza kelihatan seperti cuba menghalang bola dari masuk ke pintu gol

    zaki zain yang semakin mantap!!gaya gol keeper south korea yang memboloskan 4 gol semasa melawan argentina!!

    amir riza tak dapat menahan kekecewaan kalah dalam pertandingan ini

    zaki zain pemenangnya..ok boleh add dia kat facebook

     
  • hafifikahar 3:24 pm on June 13, 2010 Permalink | Reply  

    outing 


    orang sama kawan lain pula kali ni

    maimanah muhamad & natrah nordin

    terimakasih

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.