Updates from June, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 11:58 am on June 20, 2010 Permalink | Reply  

    UTM got talent 


    senyuman sinis amir reza seakan memerli keupayaan zaki zain yang sedang memilih lagu senario

    mengunggu giliran untuk menyanyi. dipahamkan bahawa amir mempunyai suara buluh perindu disamping mempunyai beberapa bidang tanah yang sedang diusahakan di farm ville manakala zaki zain adalah pendatang baru yang baru mengetahui tentang bakat semulajadinya itu.

    zaki zain tidak terjejas dengan nyanyian amir reza dan masih sempat sms ibunya untuk memberitahu bila dia akan pulang

    gabungan suara yang padu sehingga terangkat kedua-dua orang pendatang baru ini!!

    zaki zain memulakan gerakan bibirnya yang kering dengan lagu senarionya

    iklan kejap

    itu dia!!!

    sudah berdiri penyanyi ini dengan lagu berdiri seorang perindu!!

    zaki zain cuba nendapatkan feel lagu senarionya..

    keadaan menjadi semaki hangat!!!

    kedua-dua menghayati lagu dengan sebaiknya..pejam mata siap

    zaki zain hebat!

    amir reza menggunakan segala tenaganya sehingga terangkat badannya..fuhh!!

    amir reza sudah mengamok!! zaki zain masih kelihatan cool

    demam bola sepak piala dunia!! amir reza kelihatan seperti cuba menghalang bola dari masuk ke pintu gol

    zaki zain yang semakin mantap!!gaya gol keeper south korea yang memboloskan 4 gol semasa melawan argentina!!

    amir riza tak dapat menahan kekecewaan kalah dalam pertandingan ini

    zaki zain pemenangnya..ok boleh add dia kat facebook

     
  • hafifikahar 6:07 am on May 4, 2010 Permalink | Reply  

    wahahaha.. 


    ni gambar kat blog thabit..saja upload sini..so pro..

     
    • hafifikahar 6:26 am on May 4, 2010 Permalink | Reply

      eh thabit xde blog..ceit..kat facebook dia..
      thabit yang gambar tengah..atas sekali baber so pro

  • hafifikahar 10:25 am on April 21, 2010 Permalink | Reply  

    xternal@utm 


    ni 1st time aku kena xternal dan memang bangun awal siap2 bagai tapi rupanya x semeriah portfolio hari tu..

    ntah la nak cakap apa…aku yang noob ke or orang yang kena xternal tapi x datang xde kesedaran diri or tampal lepas tu blah gi mane..atau memang macam ni…

    kita show drawing tuk org luar sbb dia nak nilai kita ni layak ke dapat part 1 and 2 tapi kalau kita sendiri takut nak datang jangn la marah kalau x dapat apa-apa part sbb sbb bdk arkitek utm ni pemalu orangnye..sibuk sangat sampai xde masa nak bezakan mana yang perlu buat dulu

    baik x payah datang tampal drawing buang masa je…baik balik umah kemas rumah or jaga budak gi kawin cepat

    orang yang x kena xternal pulak kelang kabut tampal drawing pastu kena present siap..harap x jadi lagi la camni..masa meeting ngan xternal tu dia kata apa yang special kat utm ni ialah senior junior punya ukhwah..yolah tu..

     
  • hafifikahar 10:04 am on April 21, 2010 Permalink | Reply  

    makan@rumah en azmi 


    rumah yang best..

    thanks en azmi for the food..

    sorry datang lambat sebab ada EXTERNAL panel datang

     
  • hafifikahar 8:54 am on April 9, 2010 Permalink | Reply  

    alhamdulillah 


    salam…x tau nak cakap ape..sem ni sebenarnye amat sangat tiada mood tapi terkejut bila result studio dapat a.terima kasih terima kasih terima kasih kepada yang banyak menyokong dari awal sampai akhir,terima kasih Ya Allah, terima kasih ibu, terima kasih abah, terima kasih kawan-kawan, terima kasih ehem2..

    gambar ni da upload kat fb just tunjuk sikit kat sini je..

    kelik sini

     
  • hafifikahar 9:18 am on April 7, 2010 Permalink | Reply  

    CLS 


    1st time guna wireless flash trigger

    nice..!

    boleh bincang lagi..

     
  • hafifikahar 4:04 pm on April 6, 2010 Permalink | Reply  

    outing jap 


    salam..pagi tadi ada test building integration, adoi..entah la..jawab je,, pastu makan tengahari balik tdo bangun, mandi basuh baju, zuhur gi studio..x wat ape pun..pastu petang yazid ajak gi balai cerap ada sape bro mana datang..lupa pula nama dia ape. tp best gak sebab dah lama x tangkap2 gambar..bro tu bawak tikus besar..memang macam tikus la saiz dia..haha..ada masa kita outing lagi ye~~

    time shoot banyak tangkap awan sebab hari hari balik bilik petang-petang jalan kaki mesti pandang langit dan WAHH..cantiknye awan ni kalau dapat shoot mesti best..so ari ni shoot awan banyak2 sampai lebam..bila edit nampak la dust2 kotor kat sensor yang entah bila mau cuci..huu…nanti2 la..xde duit tengah saving nak beli something..hehe

    ha no 2 orang baru nih..haha..pakai body best sorang 550D sorang la lagi pakai 50D..pergghh..sapa mau belanja aku ini gear..

    yang ni faveret sebab nampak macam lukisan.. =P

    ok mane tikus…!? ha ni dia tikus marmoot..ye ke..haha

    amin salah siap ko..

    mane da tikus tu…

    ha~~berdua duaan ye

    close up

    dia suka menyorok

    dan berlari-lari

    bila penat menyorok balik..bajet x nampak la

    besar tapak tangan tikus ni

     
  • hafifikahar 4:14 pm on March 29, 2010 Permalink | Reply  

    cerap cerap cerapan!! 


    keluarga ukhuah arckitek…
    best best best best..itu je boleh aku cakap..
    walaupun 1st year x join walaupun seorang..ttapi xpe la nnt korang buat program baru tau camane susah nak kumpul semua orang & bagi komitmen..

     
  • hafifikahar 10:00 am on March 26, 2010 Permalink | Reply  

    DIANA&friends@UTM 


    congrat diucapkan kepada kak diana!!!

    semoga lebih sukses dimasa akan datang k  =)

    here i post some pic tuk akak tengok dulu sekarang sibuk sikit final project..

    papehal contact ok.. ;=)

    ok mari balik bilik mandi..ko dah busuk..

     
    • Diana 2:34 am on March 27, 2010 Permalink | Reply

      thx fifi..nice pics..x sbnrnya nk dpt gmbr 😉

  • hafifikahar 1:50 pm on March 18, 2010 Permalink | Reply  

    sepetang@G22 


    lama x panaskan kamera..ingat nak gna 50mm je tp tetinggal kat studio..

    anyway..ni muka2 budak final year student kos pendidikan awam..babai semua..

    wan,mail,mimi ngan fahmi..bai~ tinggal aku sorg je

    ada gambar pokok aku ngan si black skali..

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel