Updates from April, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 4:54 pm on April 3, 2010 Permalink | Reply  


    wahahahahahaha…!@$#!@#!$@Q#$!@#

    Advertisements
     
  • edahjue 5:10 am on March 14, 2010 Permalink | Reply  


    fifi…masukkan gambar sutra lam ni plk…

     
  • hafifikahar 4:21 am on March 14, 2010 Permalink | Reply  


    2042 org da lalu lalang..wooooo..aku nak wat bisnes internet la camni~~

     
  • hafifikahar 3:04 pm on March 10, 2010 Permalink | Reply  


    seletar photo coming up…maybe one of my fav set ^^,

     
  • hafifikahar 4:12 pm on February 18, 2010 Permalink | Reply  


    AKU KENA KETUK..
    warrgghhh…jaga la…hahaha

     
  • hafifikahar 4:31 pm on February 16, 2010 Permalink | Reply  


    wahh..bewajah baru page ko ye..padahal tambah menyemak kat side bar tu..huhu..k mau tidur semua..
    sila kejut subuh..saya selalu telajak..amat sedeh =_=’

     
  • hafifikahar 3:47 pm on February 16, 2010 Permalink | Reply  


    saya mahu berubah..
    berubah jadi lagi baik.
    bukan hanya azam untuk mencapai target semata mata
    tetapi untuk seumur hidup InsyaAllah..
    sila sapot saya rakan-rakan

     
  • hafifikahar 4:41 pm on February 15, 2010 Permalink | Reply  


    esok keluar lagi ngan imran,hadi,aimin,hafizul,zaki,

     
  • hafifikahar 5:41 am on February 13, 2010 Permalink | Reply
    Tags: ape tag nih buat ea..? klik..klikk   


    td usha theme2 lain tapi dis theme paling best sebab leh nampak komen2 orang and kalo korg nak komen pn senang kn..huuu

     
    • shikin 12:49 pm on February 14, 2010 Permalink | Reply

      salam. weh pengkepala ko tuh kasi besar skit. kecik sgt

    • bak 4:33 pm on February 14, 2010 Permalink | Reply

      weh terbaik dowh gambar dalam ni!!!!!!
      aku suka yang budak sepak bole tu,yang dierang lompat,yang sorang pandang koemtapi yang lain pandang belakang,and gambar first!

      tapi yang first tu,koe kene jaga2 weh..
      sensor koe kotor.
      koe nampak dust spots?
      boleh pergi hantar cuci sensor,
      dalam rm20 kot.

      tapi kat canon centre fre,kalau tak silap.

      kudos!

      • hafifikahar 4:37 pm on February 14, 2010 Permalink | Reply

        ha…kan..aku baru perasan gak tu bak…time gambo da masuk pc baru perasan..huu =_=’

      • hafifikahar 4:44 pm on February 14, 2010 Permalink | Reply

        anyway bak thanks!!

        • amer amni 4:56 pm on February 14, 2010 Permalink

          yg tompok2 itam 2 ke???

        • hafifikahar 12:44 am on February 16, 2010 Permalink

          aah…gambar first tu ada spot tompok itam..kalau tgk by eye pn leh nampak.. =_=

  • hafifikahar 4:41 pm on February 8, 2010 Permalink | Reply  


    sangat geram..kau boleh belah >=(

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel