Updates from February, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 3:28 am on February 28, 2010 Permalink | Reply  

    sukan@krp 


    sejak maulidurRasul hari tu memang xde wat ape2 keje studio..keje main2 je..tangkap gambar..gi joging, tgk muvie, renang, jusco, makan…mcm2…esok studio baru sedar x prepare ape2 untuk esok..tapi xpe..jap gi kita stat buat keje~~

    ni gambar event KRP SUKAN RAKYAT  x silap macam SUKRA gak tapi lain sket dari yang lepas2..sebenarnye on the way balik ke blok, alang2 dah ada kamera..kita shoot2 la..huuhu..komen amat diperlukan..terima kasih

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

    10

    11

    12

    13

    14

    15

    16

    17

    18

    19

    20

    21

    22

    23

    24

    25

    26

    27

    28

    29

    30

    31

    32

    33

    34

    35

    36

    37

    38

    39

    40

    41

    42

    ha..ada story line sket..haha..so x payah la story =P

    Advertisements
     
    • hafifikahar 3:42 am on February 28, 2010 Permalink | Reply

      muka dr amin relex je dapat sambut, perempuan kat sebelah tu da pecah da..hehe..aku suka yang tu~~

    • shikin 3:48 am on February 28, 2010 Permalink | Reply

      tua takpe. relex je dr amin. haha. teringat lak mse kte jkm dlu. buat sukra. sutra. fiestra. etc 😦

  • hafifikahar 6:49 pm on February 25, 2010 Permalink | Reply  

    HDR 


    percubaan untuk HDR effect. so far ape yang aku tau HDR ni nice for landscape.. =)

    tuk people boleh tapi panjang sket jalannye..

    ok what next..

     
  • hafifikahar 4:56 pm on February 23, 2010 Permalink | Reply  

    damn pc rosak.. 


    pc rosak tak tau mana silapnya..tetiba off..tengah hantar repair.sekarang guna pc aimin..

    nih gambar-gambar RAW pulak..

     
  • hafifikahar 4:12 pm on February 18, 2010 Permalink | Reply  


    AKU KENA KETUK..
    warrgghhh…jaga la…hahaha

     
  • hafifikahar 6:42 am on February 17, 2010 Permalink | Reply  

    SEMALAM KELMARIN 


    baru je kelmarin pergi alamanda..

    semalam pergi mines..

    petang pegi alamanda semula..

    selamat bercuti semua..

    esok balik utm..

    keje x jalan duk umah..

    terima kasih kepada hafizul yang sudi datang tampa banyak kerenah..

    yang hadir:

    Hafizul Deraman

    dia kata apa..

    “fi, macam biasa lah..”

    hahahahaha,,

    memang selalu keluar ngan dia and orang paling senang ajak keluar..

    yang lain tu xpe la maybe xde rezeki..

    aku x marah pooon…ceit

    yang xdapat hadir : imran,aimin,hadi,zaki

    Muhammad ImranAimin ZorkepliAbdul Hadi AmranMohd Zakiyuddin

    yang lupa nak ajak: norudin,shahrizal,akmal

    Mohamad NoruddinShah RizalMuhammad Akmal

    kadang-kadang memang x dapat puaskan hati semua orang

     
  • hafifikahar 4:31 pm on February 16, 2010 Permalink | Reply  


    wahh..bewajah baru page ko ye..padahal tambah menyemak kat side bar tu..huhu..k mau tidur semua..
    sila kejut subuh..saya selalu telajak..amat sedeh =_=’

     
  • hafifikahar 3:47 pm on February 16, 2010 Permalink | Reply  


    saya mahu berubah..
    berubah jadi lagi baik.
    bukan hanya azam untuk mencapai target semata mata
    tetapi untuk seumur hidup InsyaAllah..
    sila sapot saya rakan-rakan

     
  • hafifikahar 4:41 pm on February 15, 2010 Permalink | Reply  


    esok keluar lagi ngan imran,hadi,aimin,hafizul,zaki,

     
  • hafifikahar 3:21 pm on February 15, 2010 Permalink | Reply  

    terima kasih 


    Terimakasih banyakbanyak

    for a lovely day..

     
    • shikin 3:58 pm on February 15, 2010 Permalink | Reply

      fewitttttttttttttttttttttttt. ecewahhhhh. dating seyhhhh 😛 korang comelllllll. sweet gle.

      • hafifikahar 4:09 pm on February 15, 2010 Permalink | Reply

        outing la =_=

        • shikin 4:43 pm on February 15, 2010 Permalink

          buekkk D.A.T.I.N.G!

        • bak 5:05 pm on February 15, 2010 Permalink

          ececececce
          stail dowh natang tu!
          hahaha
          ouh outing kat alamanda!

      • hafifikahar 12:31 am on February 16, 2010 Permalink | Reply

        wah bak tau alamanda

      • hafifikahar 12:32 am on February 16, 2010 Permalink | Reply

        bak aku nak cuci ape koto ntah dalam kamera nih =_=

      • kakak epi 4:32 am on February 17, 2010 Permalink | Reply

        epi..baju mai paki sebijik cm bju org..hahaha..same taste r kite..

        • hafifikahar 4:38 am on February 17, 2010 Permalink

          ye ke..aah dia pnye taste macam ko..eish perempuan

        • mai 4:39 am on February 17, 2010 Permalink

          hihi…sama taste la kite…;)

    • Mohd Fahmi Muhammad Mubarak 5:29 pm on February 15, 2010 Permalink | Reply

      Dating…
      Huhuhu…

      🙂

      • hafifikahar 3:06 pm on February 16, 2010 Permalink | Reply

        fahmi balik x bagitau kan..tinggal aku sorang je time tu kat blok..seram n sunyi

  • hafifikahar 12:12 am on February 15, 2010 Permalink | Reply  

    akak Kahwin2 


     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel