selamat hari raya..


gambar banyak x best sbb salah setting..

ish2 so upload sikit je =_=

dah macam di medan peperangan…siaran astro terganggu siap

konon nak buat bulan dan bintang….ish2 kalau rasa ini x jadi..tapi inilah yang terbaik dapat dibuat oleh diorang nih,

haha

belakang tu entiti bangla..ramai bangla dekat sini, indonesia pun ada juga..nepal..yang x tahan vietnam la bising nak mampos macam dia pulak yang sambut raya!

ini mercun naga bagi sesiapa yang x tau..sebelah lilin tu botol coke..jangan minum coke bahaya..nnt reput tulang..ha..tulang tu nak pakai lama tu..buat bekas mercun roket xpe ye

ini keluarga en Kahar  dan menantu…

*tayang duit raya nampak..haha

ini sepupu sepapat aku belah ibu.. ada lagi sebnarnya tapi diorang da balik pagi tadi so kitorg je la 2 family beraya =_=

kucing ni tido je

sepanjang berada di rumah atok, aku selesema teruk sebab dia ni ha!!!!!! bulu da la panjang! terbang2! da la sombong! buat muka x bersalah! blar r mimi!

  • tuan empunya blog alah pada kucing tetapi suka kacau kucing

dah2 ni x payah kenalkan..

ok abis

sekian..

selamat hari raya maaf zahir batin

maafkan kalau ada salah silap ok

pesanan: kalo nak shoot guna jpeg ni setting kena betul kalau x leceh nak repair kaler..adoi..shoot raw je la pasnih..

Advertisements