training@stadium ukm


assalamualaikum dan salam sejahtera

hari ini pergi ke padang stadium untuk latihan kawad sukan staf ukm

jumpa la pulak makcik yang jaga aku dulu masa taska dulu..

sangat best

kalau nampak yang pakai songkok tu jangan layan..

duk tengah mesti la ada kelainan sikit.. =D

ewah2..tegelak lagi ha abang tu~

ha..betulkan seluar siap2

akak ni pantang nampak camera

ewah2..ha tarian poco2 ke ape..haha

ha..tu dia.. da nampak da..

=_=

akak pandang kanan bukan pandang camera~haha

colorful

fulamak..

ha..ha..ape en wan usha tu..cari point nak kenakan aku la tu

ha..tu dia..yang all blues tu..jangan tegur..bahaya

robot bot..nyet nyet nyet

dengan adanya gambar2 ini, jabatan lain pasti akan takut dengan kita!

ok dah pukul 10pagi..

mari minum pagi

bahiah must see this!!

emmmm~~

nyumnyum

kuyah

pauziah

aauumm

kita tengok la nanti bahiah..sape bahiah..

haa..boleh add dia di facebook

klik sini

Advertisements