sekolah smtdlm


adoi..aku da penat penat upload susun baik-baik sekali hilang pulak kan!!ceit..

tapi sebab aku rajin aku upload balik la gambar nih..huuu

ni masa sekolah kat smtdlm form 4 and 5..

ustaz jang tu x silap sampai sekarang ada lagi kat sekolah teknik tu..memang hebat la

tengok tarikh tu..ha memang sah malam medeka

.baco la belakang tu ha kalo x pecayo..ceit

ni kelas kawan aku..(ceit x ngaku kelas sendiri) =_=

sekoalah masa form 3 kat jalan 2

xdo kojo..abih semuo ko rempuh haa…abis si ruslan kering tu..hahaha

ngan syahid lamin..mano ntah dia skrang..last time den tau dio kat upm serdang

alhamdulillah..den x tau pun den dulu pandai nyanyi..kehkehkeh

pengawas pun suko kat den..ntah apo ntah..x paham den..nak kato hansem xdo la..ish2..

ha ni budak dorm den..abun paling pokat bahaso nogori ea..kadang2 dah macam orang rap da dio cakap..laju beno..x paham den..haha

ni maso form 1…dulu xde facebook nak tag2.. abis ko tulis direct atas gambar kan

ada surat yang aku tejumpe masa cari gambar2 ni..surat ni tuk syahid hadap ko baca la kat sini ea..hehe

surat dari syahid

pusaran tu x silap si aspa..sebab dia ada 2 pusaran atas kepala..ermmm x salah aku la..nanti aku cek balik kepala dia..

surat reply dari den yang x tehantar2..haha

bila baca balik tegelak2 pulak aku..

dan satu perkara yang x berubah langsung dalam surat ni sampai sekarang ialah tulisan aku..damn..

memang buruk..pastu amek arkitek..hahaha

syahid…ko la senior den yang paling best penah den ada..

nak kawin kontek2 la ea..heee

Advertisements