xternal@utm


ni 1st time aku kena xternal dan memang bangun awal siap2 bagai tapi rupanya x semeriah portfolio hari tu..

ntah la nak cakap apa…aku yang noob ke or orang yang kena xternal tapi x datang xde kesedaran diri or tampal lepas tu blah gi mane..atau memang macam ni…

kita show drawing tuk org luar sbb dia nak nilai kita ni layak ke dapat part 1 and 2 tapi kalau kita sendiri takut nak datang jangn la marah kalau x dapat apa-apa part sbb sbb bdk arkitek utm ni pemalu orangnye..sibuk sangat sampai xde masa nak bezakan mana yang perlu buat dulu

baik x payah datang tampal drawing buang masa je…baik balik umah kemas rumah or jaga budak gi kawin cepat

orang yang x kena xternal pulak kelang kabut tampal drawing pastu kena present siap..harap x jadi lagi la camni..masa meeting ngan xternal tu dia kata apa yang special kat utm ni ialah senior junior punya ukhwah..yolah tu..

Advertisements