outing jap


salam..pagi tadi ada test building integration, adoi..entah la..jawab je,, pastu makan tengahari balik tdo bangun, mandi basuh baju, zuhur gi studio..x wat ape pun..pastu petang yazid ajak gi balai cerap ada sape bro mana datang..lupa pula nama dia ape. tp best gak sebab dah lama x tangkap2 gambar..bro tu bawak tikus besar..memang macam tikus la saiz dia..haha..ada masa kita outing lagi ye~~

time shoot banyak tangkap awan sebab hari hari balik bilik petang-petang jalan kaki mesti pandang langit dan WAHH..cantiknye awan ni kalau dapat shoot mesti best..so ari ni shoot awan banyak2 sampai lebam..bila edit nampak la dust2 kotor kat sensor yang entah bila mau cuci..huu…nanti2 la..xde duit tengah saving nak beli something..hehe

ha no 2 orang baru nih..haha..pakai body best sorang 550D sorang la lagi pakai 50D..pergghh..sapa mau belanja aku ini gear..

yang ni faveret sebab nampak macam lukisan.. =P

ok mane tikus…!? ha ni dia tikus marmoot..ye ke..haha

amin salah siap ko..

mane da tikus tu…

ha~~berdua duaan ye

close up

dia suka menyorok

dan berlari-lari

bila penat menyorok balik..bajet x nampak la

besar tapak tangan tikus ni

Advertisements