sukan@krp


sejak maulidurRasul hari tu memang xde wat ape2 keje studio..keje main2 je..tangkap gambar..gi joging, tgk muvie, renang, jusco, makan…mcm2…esok studio baru sedar x prepare ape2 untuk esok..tapi xpe..jap gi kita stat buat keje~~

ni gambar event KRP SUKAN RAKYAT  x silap macam SUKRA gak tapi lain sket dari yang lepas2..sebenarnye on the way balik ke blok, alang2 dah ada kamera..kita shoot2 la..huuhu..komen amat diperlukan..terima kasih

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

ha..ada story line sket..haha..so x payah la story =P

Advertisements