Updates from February, 2010 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • hafifikahar 4:39 pm on February 7, 2010 Permalink | Reply  

    more to go =_= 


    more and more and more to go…

    ni antara shot2 yang aku pun suke tengok..hahaha..

    sila la komen ea pape yg patut or x patut.. =D

    Advertisements
     
    • amal 4:41 pm on February 7, 2010 Permalink | Reply

      fuyooo cam cite hindustan pon ade hahaha

    • mai 4:52 pm on February 7, 2010 Permalink | Reply

      ayok…kamu buat budak tu nanges ek…

    • noruddin 5:17 pm on February 7, 2010 Permalink | Reply

      aku ske pix no 1, 7, 11, 14, 15….cun!!

    • bak 5:19 pm on February 7, 2010 Permalink | Reply

      hahah tonggeng2.
      heheh
      tapi aku gitu gak,cume takdelah sampai meniarap
      😛

      ade yang stail, tp kene jaga shutter speed.

      lebih baik grainy,tp sharp, daripada blur.

      no 7 ngan 12 has my vote!
      🙂
      keep up!

    • shah 12:56 am on February 8, 2010 Permalink | Reply

      bro…. mcmana nak tambah spot metering dalam 400d body….?

    • Anunimus 2:13 am on February 8, 2010 Permalink | Reply

      Ni tag along ke bro? Banyak shot architechture lebih daripada pengantin..Kekeliruan subjek..

      • hafifikahar 2:52 am on February 8, 2010 Permalink | Reply

        tag along?
        sape?
        mmg bk overkan environment dr subject but still ada subject. =D

    • shikin 5:05 pm on February 8, 2010 Permalink | Reply

      gle lawaaaaaaaaaaaaaaaaa aku skeeeeeeeeeeee. aku nak tulis tuh je nak comment aku tak tau ape sebab ko lagi power. kang kena gelak je kang 😛

  • hafifikahar 2:34 pm on February 7, 2010 Permalink | Reply  

    BoKeH 


    ape itu bokeh..bokeh tu macam orang rabun teruk blur je matenye..haha..

    gi search kat google

     
  • hafifikahar 1:03 am on February 7, 2010 Permalink | Reply  

    akak kawin2.. 


    gambar lagi& lagi&lagi

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel